Til hovedinnhold

Nokia lanserer ny businesstelefon

Nokias E-serie er beregnet på deg som bruker mobilen i jobbsammenheng, men som også ønsker funksjoner som er beregnet på privat bruk. Nokia har allerede lansert to modeller i denne serien hittil i år, og nå kommer den tredje – lillebroren Nokia E52.

Med E52 har Nokia fokusert på forbedret samtalekvalitet og taletid, men i form og fasong er den til forveksling lik forgjengeren E51.

Rimeligere utgave
På papiret kan for øvrig den nye Nokia E52 også minne om Nokia E55, og det er heller ikke de store prisforskjellende mellom disse to modellene. Beregnet utsalgspris for Nokia E52 er ifølge produsenten 245 euro - 2.150 kroner – før eventuelle skatter eller subsidier. Det er drøyt 150 kroner lavere enn beregnet utsalgspris for E55.

- Nokia E52 er som skapt for personer som er avhengige av effektivitet både på jobb og privat, personer som verdsetter egenskaper som uovertruffen taletid, god talekvalitet og slank design, sier produktsjef Bjørn Egil Brekke i Nokia Norge.

(Artikkelen fortsettes.)
 

Kan erstatte bedriftens bordtelefon
Nokia E52 er utstyrt med støyreduksjonsteknologi som skal gi bedre samtalekvalitet. I tillegg skal mobilen ha inntil 23 dagers hviletid (standby) og opptil åtte timers taletid. Den har også et 3,2-megapikselkamera, støtte for turbo-3G og A-GPS med Nokia Maps.

Nokia E52 kan også kobles til bedriftens telefonisystem, og supplere eller erstatte en tradisjonell bordtelefon. Med Call Connect integreres mobiltelefoner fra Nokia med såkalte PBX-er – eller sentralbord – som leveres av blant andre Cisco og Alcatel-Lucent. Det gjør at brukeren kan være tilgjengelig på ett nummer.

Les også: Test: Nokia E75 – Flaggskip for proffbrukere

E-post på mobilen
Videre er alt lagt til rette for at du skal kunne bruke e-post på en effektiv måte med Nokia E52. Her får du oppgradert e-postfunksjonalitet og et nytt brukergrensesnitt som integreres med tjenesten Nokia Messaging. Med Nokia Messaging får du forbrukerløsninger for e-post på din mobil, i tillegg til Nokias forretningsløsninger for e-post, kalt Mail for Exchange og IBM Lotus Notes Traveler.

- 2008 var et veldig godt år for Nokia E-series med flere enn 10 millioner enheter levert. 2009 har startet veldig bra med vårt sterkeste kvartal noen gang i tillegg til lanseringen av Nokia E75 og Nokia E55. Med den drahjelp våre e-posttjenester for privatpersoner og bedrifter får fra både forbrukere og operatører, begynner den helhetlige e-postløsningen fra Nokia virkelig å bli en av bransjens klare førstevalg, avslutter Brekke.  

Les også
Age of Empires III på N-Gage
Les også
Fikk du med deg disse testene?
Les også
Årets mest populære mobiler
Les også
Forhåndsbestill Nokia N97 på nettet
Les også
Nytt om Nokia N97
Les også
Bedre touch på Nokia 5800
Les også
Nokia N86 vant ”beste kameramobil”-pris
Les også
Ny teknologi i Nokia-mobil
Les også
Forvirrende Nokia-tall
Les også
Nokia E75 i butikkhylla
Les også
To proffmobiler og ny innholdsbutikk fra Nokia
Les også
Er dette neste nyhet fra Nokia?
Mer om
annonse