Teknofil.no søker IKT-lærling

IKT-servicefag er en allsidig IT-utdanning som har fokus på installasjon av IT-utstyr, drift, nettverk, service og IT-økonomi. Utdannelsen består av to år på videregående skole og to år som lærling i bedrift som ved bestått fagprøve gir fagbrev og tittelen IKT-servicemedarbeider. A-pressen Digitale Medier søker lærling IKT-servicefag med oppstart fra høsten 2010.
Ønsker du å vite mer om hva IKT-servicefag er og hvordan du kan komme igang med utdannelsen? Les også vår artikkel om IKT-servicefag og våre erfaringer med utdannelsen
Fra 1. januar er alle nasjonale nettsatsinger i A-pressen samlet i A-pressen Digitale Medier. På www.apressen.no kan du lese mer om A-pressens lokalaviser og nettaviser. Til daglig har vår avdeling det tekniske ansvaret for et bredt spekter av nisjenettsteder, blant annet Teknofil.no, Mobilen.no, Digit.no, Gamer.no, InsideTelecom, Telecruise.no og Gulltasten.no. Det betyr varierte arbeidsoppgaver innen web, slik som drift, programmering og bildebehandling.
Vi har hatt lærlinger i IKT-servicefag i flere år og både fordi dette er en viktig tradisjon og lærlingene er en unik ressurs i vår avdeling ønsker vi nå å ansette en ny lærling fra høsten 2010. Utviklingsavdelingen består i dag av Amund (utviklingssjef), Terje (utvikler) og Erlend (lærling). Fra høsten håper vi du vil bli vår nye medarbeider.
Hos oss får lærlingene svært varierte arbeidsoppgaver, og du vil arbeide med alt i fra installasjon og oppsett av arbeidsstasjoner til utvikling av nye nettsider. Noen sentrale stikkord for webutviklingen er HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL, Apache og Ubuntu. Det betyr at du vil lære mye nytt innen IT og få verdifull erfaring for fremtidig karriere. Noe av det viktigste for oss er at du får lov til å arbeide innenfor de områdene du selv er best på eller områder som du har lyst til å lære mye. Læreplanen i IKT-servicefag angir hvilke emner vi må være innom, men det er også god tid til å få god dybdekunnskap innen enkeltemner i løpet av lærlingetiden. Det er muligheter for jobb i A-pressen etter endt læretid.
Vi søker en lærling som er genuint interessert i IT og teknologi og som har lyst til å lære mer om web. Om du allerede har erfaring med hjemmesider, forumløsninger, blogger eller lignende er dette selvsagt fordel, men det er ikke noe krav. Det viktigste er at du er motivert for en innholdsrik og lærerik arbeidsdag med flere prosjekter under utvikling samtidig. For å kunne søke på lærlingplass i IKT-servicefag må du ha bestått VG2 IKT-servicefag innen sommeren 2010. Det er dessverre ingen mulighet for å bli lærling hos oss uten å ha fullført dette kurset. Vi har kontorer i Urtegata 9, sentralt i Oslo med kort avstand til Oslo S.
Ønsker du å søke på lærlingeplass hos oss fra høsten 2010 kan du sende søknad og CV til Amund Espelien innen 8. mars 2010.
Vil du vite mer om vår arbeidshverdag og hva vi jobber med? Still spørsmål i kommentarfeltet nedenfor så skal vi svare på alle henvendelser. Du kan også ta direkte kontakt med Amund.

Mer om
annonse