Nyhet

Denne gjør iPad til skikkelig spill-maskin

Endelig får nettbrettet en spak å styre med.

Selv om det er tusenvis av spill på Apples App Store, er det ikke alle som synes iPad er så godt egnet som en spillmaskin. Grunnen er ofte at den mangler fysiske knapper og spaker, noe dedikerte spillmaskiner som Nintendo 3DS og Sonys PSP har. Nå lanserer Logitech en tommelspak du kan feste på iPaden, og styre alle favorittspillene dine med.

Festes rett på rammen

Selve ideen er veldig enkel. Du fester styrespaken med sugekopper rett på rammen rundt skjermen, og du vil kunne styre spill med spaken fremfor tommelen din. Fjæringer i spaken gjør at den alltid spretter tilbake til midten når du slipper, akkurat som på vanlige spillkontroller.

Som Logitech skriver på sine egne sider er det irriterende når tommelen sklir utenfor skjermen, og du mister totalt kontroll over styringen. Med denne festet på nettbrettet ditt vil spillkvelden være sikret.

Styrespaken passer ikke til alle spill, da den er avhengig av spill med en virtuell styrespak som den kan settes oppå. Logitech har imidlertid lagt ut en lang liste på sidene over hvilke populære spill den er kompatibel med.

Logitech Joystick for iPad kan forhåndsbestilles for 119 kroner i Logitechs nettbutikk. Kanskje en litt stiv pris for en liten spak, men er du en ihugga iPad-spiller er kanskje dette noe for deg.

annonse