Tek.no

Nyhet

Telenor lanserer abonnementer med «goodies» inkludert

Stein Jarle Olsen, Tek.no
12 Mar 2019 07:42

Telenors mobilabonnementer har ikke akkurat resultert i stående ovasjoner her på Tek.no, med priser som i noen tilfeller har vært det doble av hva konkurrentene skal ha.

Nå forsøker Telenor i alle fall å bedre valutaen du får for pengene dine noe, ved å introdusere såkalte «Yng Goodies».

Dette er et sett med 12 ulike goder som kundene på Yng-abonnementer (kun for de mellom 18 og 28 år) kan velge mellom, med ulikt antall inkludert etter hvor mye data de har i abonnementet sitt.

Potensielt verdt en del

Verdien av gavene du kan velge varierer, men noen av dem kan være ganske verdifulle om du har et bruksmønster som passer. En av goodiene som kan velges er for eksempel «Roam i verden», som gir 5 GB data i måneden til bruk i en del populære ferieland utenfor EU, blant annet USA, Thailand og Australia.

3 GB ekstra data i det Telenor kaller Sone 1 koster vanligvis 299 kroner, og er attpåtil kun gyldig i én uke, så om du reiser ofte kan dette definitivt ha stor verdi.

Ellers kan kundene blant annet velge en nødladeravtale med en nødlader som når som helst kan byttes til en ny og oppladet en i Telenors butikker, å bytte ut fri tale med 2 GB ekstra data hver måned eller full tilgang til VG+.

Her er alle mulighetene:

Alle Telenors «goodie»-varianter.
Telenor

Fra ingen til fire goodies

Det rimeligste abonnementet (4 GB til 299 kroner i måneden) har riktignok ingen goodies inkludert, men ellers ser antallet slik ut:

  • 6 GB til 349 kroner i måneden + 1 goodie (billigste konkurrent er Chili og Telipol, som skal ha 279 kroner for 6 GB)
  • 8 GB til 399 kroner i måneden + 2 goodies (Youteam til 339 kroner)
  • 12 GB til 449 kroner i måneden + 3 goodies (Chili til 349 kroner)
  • 15 GB til 499 kroner i måneden + 3 goodies (Chili 25 GB til 399 kroner)
  • 30 GB til 599 kroner i måneden + 4 goodies (Chili Fri data til 499 kroner)

Telenors Yng-abonnementer er fortsatt altså dyrere enn konkurrentene, men goodie-tilbudet gjør i alle fall at tilbudet er betraktelig bedre enn før.

Vær også oppmerksom på at eksisterende Yng-kunder må bytte til ett av de nye abonnementene for å få goodies. 2 GB-abonnementet de har hatt frem til i dag ser også ut til å bli droppet.

Usikker på hva som er det beste abonnementet for deg? Sjekk vår abonnementsoversikt »

Obs: Én av goodiene i Telenor Yng inkluderer VG+-abonnement. VG+ er en del av VG, som også eier Tek.no. Tek-redaksjonen har ingen bindinger til Telenor.

annonse

Les også