Til hovedinnhold

Slik ser Fortnite Battle Royale ut på Nintendo Switch

Skytespillet er lansert til Nintendo-konsollen – kan lastes ned nå.

Det umåtelig populære skytespillet Fortnite har blitt sluppet til så å si samtlige plattformer, men Switch-utgaven har latt vente på seg. På Nintendos E3-konferanse ble imidlertid Fortnite til Switch omsider avduket.

Switch-versjonen av Fortnite er allerede tilgjengelig for gratis nedlasting i digital utgave fra Nintendos eshop-butikk. En trailer som viser deg hvordan det ser ut kan du se øverst i artikkelen.

Svært populært skytespill

Spillet skal være det samme man finner på alle de øvrige plattformene, som betyr at man kan spille mot spillere på PlayStation 4, Xbox One og PC. I tillegg legger Switch-versjonen altså til rette for at man kan spille overalt, på en formodentlig litt bedre måte enn med mobilversjonen av spillet.

Som alltid går det hele ut på at 100 spillere skal kjempe mot hverandre til siste mann på en øy man ankommer med fly. Fortnite har blitt særdeles godt mottatt, og tok igjen erkerivalen PUBG som det mest populære «Battle Royale»-spillet, før det deretter ble offisielt det mest populære spillet noensinne (målt i antall samtidige spillere).

Om du allerede spillet Fortnite og har lyst til å bli bedre har vi snekret sammen en guide med gode tips du kan sjekke ut.

Les også: PUBG-skaperen har saksøkt Fortnite-utviklerne for kopiering »

annonse