Tek.no

Nyhet

Gir bort The Witcher 3 på PC gratis

Ingen grunn til å betale dobbelt lenger.

Skjermdump/CD Projekt
17 Juni 2020 17:15

CD Projekt REDs enorme middelalder-inspirerte RPG-suksess The Witcher 3: Wild Hunt er stadig ett av de mest populære spillene på de fleste platformer, selv fem år etter at det ble lansert. Nå melder The Verge om at alle som allerede eier spillet på en Playstation- eller Xbox-konsoll vil kunne laste ned spillet helt gratis til PC også, gjennom utviklerens egen spillsjappe, GOG.

Fremstøtet kan altså også sees som et forsøk på å promotere denne spillsjappa, men om du kan se bort fra dette er det for ren veldedighet å regne. Spesielt ettersom GOG lar deg laste ned spillet helt DRM-fritt, slik at kopien helt og holdent er din til odel og eie.

Du kan også, om du av en eller annen grunn skulle ønske det, skaffe deg spillet gratis gjennom GOG om du allerede eier det på en annen platform på PC, som Epic Games Store eller Steam.

Trenger bare å laste ned spillsjappa

Det eneste du trenger å gjøre for å skaffe deg en kopi av spillet på PC-platformen, er altså å laste ned GOG Galaxy (butikk-appen) fra denne siden. Deretter må du verifisere at du eier en kopi av spillet allerede, og så vil du kunne laste ned den nye kopien via GOG. Om du allerede eier spillet gjennom nettopp GOG vil du også kunne benytte deg av tilbudet, men da får du en kode som du kan dele med en venn.

Om du har spilt spillet før på konsoll kan det fortsatt fort hende at du har lyst til å oppleve det på PC, ikke minst fordi versjonen du får gjennom dette tilbudet også tillater «modding». Dette er som regel ikke et alternativ på konsoller, så det kan fort gi en helt ny opplevelse i et spill du har opplevd før.

Ellers er det jo også en mulighet for å oppleve spillet i sin fulle grafiske skjønnhet, ettersom PC-versjonen unektelig ser betraktelig bedre ut enn konsollvariantene. Og har du de grafiske musklene til det kan du jo også få både høyere oppløsning og flere bilder i sekundet enn konsollene tillater.

Les også
Cyberpunk 2077 skal ikke være i fare
annonse

Les også