Til hovedinnhold

Har Acer noe i ermet til høsten?

Akkurat nå virker det ganske uvisst hva som skjer utover høsten med nett-PC-er og bærbare. 

En del avhenger av Intel som i sine siste uttalelser bekreftet at det kommer en Atom-oppfølger i høst, men selskapet kan møte sterk konkurranse både fra Google Android- og ARM-baserte løsninger.

Ryktene rundt bærbar-lanseringene til selskaper som Asus og Acer har gått i begge retninger, men for ikke lenge siden gikk det rykter om at eventuelle nett-PC-er fra selskapene trolig sklir over i 2010.

Tatt i sammenheng at Acer hele tiden har virket svært så fremoverlent på bærbare og med et klart mål å etablere seg som en av de aller største PC-leverandørene, synes vi det er litt rart at det skulle bli såpass stille fra selskapet i høst.

Taiwanske kilder spekulerer derfor i hvorvidt Acer har noe lurt i ermet til høsten. Hos Digitimes skrives det denne uken at Acer har både Android- og ARM-baserte bærbare som kan lanseres før nyttår.

Skulle informasjonen stemme, betyr dette at Acer vil ha en betydelig bredre plattformstøtte enn eksempelvis både HP og Dell.

Asus virker foreløpig litt mer tilbakelent enn Acer, men vil neppe vente lenge med sine lanseringer dersom Acer skulle bestemme seg for å lansere noe spennende.

(Kilde: Digitimes)

annonse