Til hovedinnhold

Norsk Office 2010 lansert

Microsoft Office 2010 ble lansert i mai for bedrifter og i juni for hjemmebrukere, men nå er den norske språkversjonen offisielt klar, for alle. Pakken inneholder blant annet Word, Excel og PowerPoint, og kommer i tre forskjellige utgaver og prisvarianter.

Dette er nytt i Office 2010

Med Microsoft Office 2010 skal det være enkelt å arbeide sømløst på tvers av ulike plattformer. Her er noen nyhetene i Microsoft Office 2010:

  • Outlook Social Connector-funksjonen lar brukeren motta statusoppdateringer fra nettsamfunn som for eksempel Facebook, Twitter og LinkedIn direkte i Outlook. I tillegg har programmet også fått flere nye avanserte epost- og kalenderfunksjoner, som gjør det enkelt for brukeren å få oversikt i hverdagen.
  • Office Webapps er en gratis nettleserversjon av applikasjonspakken, og gjør det enkelt å utføre arbeidsoppgaver, selv når ikke en PC med fullversjon er tilgjengelig. Office Webapps gjør det mulig å bruke Word, PowerPoint, Excel og OneNote direkte i nettleseren.
  • PC-versjonen av programfamilien har forbedrede redigeringsfunksjoner i blant annet Word, PowerPoint og Excel. Blant nyhetene er avanserte videoredigeringsmuligheter i PowerPoint, automatisk forhåndsvisning i Work, og Sparklines i Excel.

En annen nyhet er at det nå er mulig å kjøpe produktnøkkelkort som kun består av en produktnøkkel (ikke et fysisk medie). Fordelen for forbruker er at denne nøkkelen låser opp den pakken av Office 2010 kunden har kjøpt, og som ofte vil ligge forhåndsinnstallert på en ny PC. Det er dermed ikke behov for noen installering.

Les mer om Office 2010 på microsoft.com.

Pris og tilgjengelighet

Tre utgaver av Office 2010 lanseres på det norske markedet i dag; Home and Student, Home and Business og Professional. Dette er veiledende priser fra Microsoft:

  • Office 2010 Professional: 6099 NOK
  • Office 2010 Professional (Digital): 4299 NOK
  • Office 2010 Home and Business: 3099 NOK
  • Office 2010 Home and Business (Digital): 2099 NOK
  • Office 2010 Home and Student: 1299 NOK
  • Office 2010 Home and Student (Digital): 999 NOK

Vår prisguide er i skrivende stund ikke blitt oppdatert på de nye produktene, men dette skal skje om kort tid.

(Kilde: Microsoft)

annonse