Her er mobilkjolen

(Foto: Cute Curcuit)

Mens mange dingsebomser og duppeditter fortsatt kan få deg til å se nerdete ut, gjør den nye kjolen fra klesselskapet Cute Circuit det motsatte. De har nemlig laget en kjole som også er en mobiltelefon.

Kjolen, som heter M-Dress, er tettsittende, svart og er laget av silke-jersey. Mobildelen sitter i kjolens merkelapp. Her putter du inn et SIM-kort. Kjolen har programvare som gjenkjenner bevegelsene dine, slik at når noen ringer til deg, kan du svare ved å løfte den ene hånden opp til øret.

Hvor høyttaleren er og hvordan du snakker i telefonen vites ikke, men det er rimelig å anta et lyden går ut og inn et eller annet sted rundt enden av ermet. Tar du hånden ned igjen fra øret, avsluttes samtalen.

Antennen sitter nederst på kjolen, som slutter rundt knehøyde.

Ulempen med kjolen er at du kan kun bruke den til å ringe 2-3 forhåndsprogrammerte numre. Dermed blir bruken ganske begrenset med mindre du har en veldig liten omgangskrets.

Hva kjolen koster vet man ikke, men siden andre kjoler fra Cute Circuit gjerne koster over tusenlappen, blir neppe M-Dress billigere.

(Kilde: Cute Circuit, The Australian)

Les også
Brettbart mobilkonsept
Les også
Førsteinntrykk: Huawei S7 Tablet
Les også
Apple saksøker tilbehørsprodusenter
annonse