Tek.no

Nyhet

Det ultimate bilmobilen?

Ville du hatt en sånn mobil? (Foto: Motor Authority)
Silje Gomnæs
19 Okt 2007 16:01

I fremtiden kjøper du kanskje både bil og mobil fra Audi. Bilprodusenten viser nå nemlig frem en konseptmodell av det som kan bli den første Audi-mobilen.

Noen vil kanskje si at telefonen ser ut som en lomme-PC fra 1997, og vi skal ikke argumentere i mot. Men på innsiden skal telefonen være pakket med alt du trenger til både mobilen og bilen.

For eksempel skal telefonen ha støtte for både Wi-Fi og 3G, samt ha en innebygget musikkspiller. Det mest interessante med Audi-mobilen er likevel at den fungerer som en fjernkontroll til bilen din, uten at dette forklares nærmere.

Telefonen fungerer også godt til å avsløre slemminger som stjeler bilen din. Telefonen er nemlig tilkoblet kamerasystemet i bilen din, slik at du får tilsendt bilder til telefonen, sannsynligvis når kameraene oppdager bevegelse rundt bilen. Klarer noen å stjele bilen din, kan du også bruke mobilen til å følge med på hvor de kjører. Du holdes nemlig oppdatert fra bilens navigasjonssystem.

Om Audi-mobilen noen sinne blir virkelighet, vet bare Audi. Mens du lever i håpet kan du se flere bilder av telefonen på nettsidene til Motor Authority.

(Kilder: Engadget Mobile, Motor Authority)

Les også
- LG lager Rolex-mobil
Les også
Ny konseptmodell fra Sony Ericsson
Les også
Nå kommer satelitt-TV til mobilen
annonse

Les også