Tek.no

Nyhet

Forumbrukere påvirker DnB NOR

André Kristoffer Dahl
17 Nov 2007 17:24

I økonomi-delen av vårt diskusjonsforum finnes det en tråd kalt "Kredittkort - Råd om valg og bruk!". I denne tråden, som har levd i nærmere et år, diskuteres det til tider heftig rundt kredittkort.

Tråden har etter hvert utviklet seg til å inneholde en rekke forslag til hvordan kredittkortene i Norge kan bli bedre. Mye av diskusjonen har vært rettet mot American Express (AmEx)-kortet fra DNB Nor.

Norske AmEx-kunder har langt fra samme muligheter som utenlandske brukere av kortet, og i tråden kan vi se flere eksempler på at hverdagen for en AmEx-kunde i Norge kan være noe vanskelig. Flere brukere har derfor kommet med en rekke gjennomtenkte forslag angående DnB NORs tilbud om American Express (AmEx)-kort.

Dette fikk trådstarter, brukermoderatoren Robbiedeluxe, til å skrive en lengre e-post til selskapets avdeling for American Express. DnB NOR synes forslagene til forumbrukerne var så gode, at de faktisk er invitert på en bedre lunsj med to direktører i DnB NOR Kort-systemet for å diskutere sine synspunkter.

Brukerne på Diskusjon.no har i mange tilfeller kunnet påvirke en rekke selskaper, men hittil har dette stort sett vært begrenset til nettbutikker. Vi tør imidlertid å påstå at denne saken med DnB NOR kun er starten på hva vi har i vente.

Vi ønsker Robbiedeluxe og de andre forumbrukerne et godt møte!

Les også
Snadder fra forumet
Les også
To rekorder på samme dag
annonse

Les også