Tek.no

Nyhet

Årets lureste mobil?

26 Nov 2007 17:19

Selv om Bluetooth-baserte håndfrisett er både trådløse og praktiske, har de sine ulemper. De største ulempene er muligens at de må lades, og at det er altfor enklt å rote dem vekk.

Disse problemene har den kinesiske mobilprodusenten Star bestemt seg for å løse. Selskapets modell NX788 kommer med et eget hodesett, og har en innebygget plass til å oppbevare det. Dermed slipper du å tenke på lading og hvor i all verden du nå la det igjen.

To simkort

Som om den praktiske håndfriløsningen ikke var nok, så har telefonen også støtte for å bruke to simkort samtidig. Dermed kan du ha to separate telefonnumre i mobilen samtidig, og slippe å bytte på (og eventuelt rote bort) simkort.

Videre støtter NX788 A2DP, slik at du kan spille musikk trådløst. På baksiden av telefonen sitter et 1,3 megapikslers kamera. Musikk og bilder kan lagres på MicroSD-kort, som telefonen støtter.

NX788 har også trykkfølsom skjerm, og kinesisk skriftgjenkjenning.

Hvorvidt telefonen i det hele tatt støtter vestlige språk er imidlertid et åpent spørsmål. Den selges så vidt vi vet kun i Kina, og om du er interessert i et eksemplar må du i så fall importere telefonen selv. Prisen er ca 1100 kroner uten frakt eller avgifter.

Mer informasjon finner du på produsentens hjemmesider (oversatt fra kinesisk) »

(Kilde: Engadget.com, HKsincere.com)

Les også
En Lamborghini til mobilen din
Les også
Håndfrien du slipper å lade
Les også
Samsung med plass til to simkort
Les også
Nytt tilbehørsdryss fra Nokia
annonse