Tek.no

Nyhet

Er dette Samsung Android-telefon?

Slik ser den angivelig ut.
14 Apr 2009 15:34

Flere produsenter enn HTC ønsker å ta i bruk Android. Samsung har allerede bekreftet at de jobber med det nye mobiloperativsystemet, som i stor grad er utviklet av Google.

Nå har det lekket ut informasjon om en av de kommende modellene, bare kjent som Samsung S8000. Denne telefonen skal ifølge ryktene være Samsungs første Android-telefon, og skal ha en høyoppløst skjerm, alt av tilkoblingsteknologi og et nytt brukergrensesnitt, skriver GSM Arena.

Butikk la ut S8000

En russisk nettbutikk la S8000 ut på sine sider, og tilbød forhåndsbestilling av den kommende telefonen. Etter kort tid ble den imidlertid fjernet.

Hittil er det kjent at S8000 antakelig har et fem megapikslers kamera. Ny informasjon fra nettsiden forteller også at S8000 skal ha en 3,1 tommers AMOLED-skjerm med WVGA-oppløsning. Videre skrev nettbutikken at telefonene har 2 GB minne, minnekortstøtte, 3,5 mm minijack, 3G, Wi-fi, GPS, Bluetooth 2.1 og USB-tilkobling.

Til tross for dette skal ikke telefonen være mer enn 12 millimeter tykk. Prisen telefonen lå ute med var rundt 470 euro, eller rundt 4100 kroner.

Samsung har ikke bekreftet telefonen, så ingenting er foreløpig sikkert.

(Kilde: gsmarena.com)

Les også
Android fra Acer i år?
Les også
Fullt tastatur fra Samsung?
Les også
– Samsung-Android i juni
Les også
Rykter om slank Samsung-mobil
Les også
13 nye Samsung-telefoner på vei?
annonse

Les også