Nyhet

Apple åpner for forhåndsbestilling av Watch Series 7

Og prisene er endelig avslørt.

Apples smarte armbåndsur kjent som bare «Watch» har kommet til sin syvende generasjon – i hvert fall mer eller mindre – og i dag åpner de også for forhåndsbestilling av det nye uret. Apple Watch Series 7 blir tilgjengelig fra den 15. oktober.

Det har nå gått nesten en måned siden selskapet først viste fram Series 7, som på tross av en litt større skjerm likevel skal være mer solid enn forgjengeren Watch Series 6. Og den skal visstnok lade 33 prosent raskere – selv om mange kanskje heller hadde satt pris på mer enn 18 timers batteritid.

Litt mer om den nye modellens design og fordeler kontra forgjengeren har vi nevnt i lanseringssaken.

Apple Watch series 7
Apple Watch series 7

Mange varianter

En fremtredende greie med Apple Watch er at den kommer i to størrelser, er bygd i flere materialer og med en liten haug forskjellige remmer.

Aluminiumsutgaven kommer i fem farger, titanvarianten har to og den kan velges i tre varianter av rustfritt stål. I tillegg kommer en egen Nike-utgave, også i aluminium. Resultatet er uansett at du kan velge og vrake til du finner din stil.

Men ingenting er gratis. For den rimeligste varianten, med en enkel rem og urkasse i aluminium, har Apple satt en prislapp på 4690 kroner for utgaven på 41 millimeter. Vil du ha den store på 45 millimeter blir det 4990 kroner.

Skal du ha eSIM-muligheter, altså mobiltelefonegenskaper direkte på smartklokka, blir prisen på henholdsvis 5890 og 6190 kroner.

For andre materialer enn aluminium går prisene oppover:

  • Rustfritt stål, 41 mm: 7990,-
  • Rustfritt stål, 45 mm: 8490,-
  • Titan, 41 mm: 8990,-
  • Titan, 45 mm: 9490,-

Klokkene med urkasse av rustfritt stål og titan kommer kun i utgaver med eSIM-muligheter. Merk også at dette er startpriser. Dersom du skal ha en fjongere rem enn basisutgaven, vil du kunne havne på over ti store lapper.

Les også
«Ingen» vil ha iPhone 13 Mini
annonse