Bli kvitt ledningskaoset!

LG KM500 har det...
...og Nokia 5310 har det: 3,5 mm minijack innebygget.

En musikkmobil bør gjøre det enkelt for deg å koble til favoritthodesettet ditt. Og det er bare å innse det med en gang: Innebygget er bedre enn overgang.

En telefon med 3,5 mm minijack-utgang gjør at du slipper å forholde deg til en meter ekstra kabel, og du slipper å huske på å ta med deg overgangen.

Alle har 3,5 mm

Det finnes en rekke telefoner som byr på 3,5 mm minijack innebygget. Nokia er produsenten med størst utvalg, mens Samsung, LG og Motorola alle har tilbud.

Sony Ericsson, med sin satsing på Walkman-telefoner, har imidlertid ingen telefoner med innebygget 3,5 mm minijack-utgang. Dog er produsenten på gli, da den kommende Sony Ericsson Xperia X1i vil ha 3,5 mm innebygget.

Innebygget fra 1700 kroner

Dersom enkel tilkobling av hodesett er et viktig poeng for deg, finner du en rekke telefoner som tilbyr dette i prisguiden. De billigste telefonene, LG KM500 og Nokia 5310, koster knapt 1700 kroner.

Samsung tilbyr et realt Ipod-alternativ, I450, fra 2500 kroner. I samme prisleie finner du telefonene Nokia N81 og Nokia N81 8GB.

Visste du at du ikke trenger å kjøpe en utpreget musikkmobil for å få en skikkelig lydutgang?

GPS-mobilen Samsung I550, monstermobilen HTC X7510 og nesten alle Blackberry-telefoner har 3,5 mm innebygget. Dermed er det fullt mulig å få en proffmobil uten ledningskaos.

14 i butikken

Det er 14 telefoner i salg med 3,5 mm minijack-utgang i salg, og 11 til på vei. I prisguiden finner du oversikten over alle sammen.

Gå til prisguiden »

PS: Du kan også søke på telefoner som har overgang.

Les også
Adidas-mobilen har landet
Les også
Prisen på KF750 Secret er her
Les også
Nye Samsung-mobiler i prisguiden
Les også
Her er alle super-3G-mobilene
Les også
Rovprising på biltilbehør
annonse