Tek.no

Nyhet

Minner trekkes frem

Jørgen Elton Nilsen
29 Des 2009 16:00

Prolog

Jeg husker fortsatt den dagen mot slutten av april 2005. Spent som jeg var tikket e-posten inn fra daværende redaktør i Overklokking.no, Erik J. Nilsen. Jeg fikk en sjanse, jobben var min.

Kort tid etterpå var min første artikkel levert, testen av Aerocool Coolpanel, og slik fortsatte det i et jevnt tempo. Før mitt første år som skribent innad i nettverket, kom fusjonen. Hardware.no og Overklokking.no ble ett, og jeg fulgte med over. Over til her jeg i dag sitter, fra Fred Olsens gate til Akersgata, på en pult i 3. etasje sammen med de faste ansatte innenfor redaksjonen i det som frem til forrige måned het Edda Digital.

Jeg har snart vært skribent og journalist for Hardware.no i 5 år. Selv om jeg har skrevet både feature-, nyhets-, reportasje-, arbeidsloggartikler er det testing av produkter som er mitt hovedfelt. Dette har vært en meget spennende og lærerik tid, men det er ikke dette jeg vil snakke om i dag. Dette skal ikke være en eller annen kjedelig biografi med intriger og historier om kjipe stunder. Dette skal være en artikkel som tar for seg det jeg husker best fra året som har gått, der jeg har sittet time inn og time ut på vårt dedikerte testrom.

Først må jeg understreke at dette på ingen måte er noen form for kåring av årets produkter, eller en utnevnelse av årets beste testprodukter i "mine" kategorier. Dette er en sak som tar for seg de minnene jeg har, knyttet til det arbeidet jeg har gjort for Hardware.no i 2009. Produktene jeg nevner her er ikke nødvendigvis "best".

Jeg er på ingen måte alene

Denne nettsiden hadde aldri fungert slik den gjør i dag uten alle de dyktige medarbeiderne som kranser rundt fagredaktør Rolf B. Wegner. Det er mange av dere, og jeg ønsker på ingen måte at denne artikkelen skal ta vekk fokuset fra dem. Jeg kan nok dessverre ikke ramse opp navn her uten at en eller annen blir glemt i farten, dere vet selv godt hvem dere er, og leserne finner navnet deres i samtlige artikler.

Dette er mine minner som skribent for hardware.no, Bla om så starter vi lett.

Les også