Tek.no

Nyhet

HTC Touch HD 2 har blitt benchmarktestet

Klikk for større bilde.

30 Sept 2009 15:41
annonse

På forumet XDA Developers har det dukket opp benchmark-resultater av HTC Touch HD 2 eller HTC Leo, som ennå ikke er ofisielt lansert men som har vært sterkt representert på mobilnettsteder verden over i det siste. 

Benchmark-tester viser hvor rask en telefon er i å utføre bestemte oppgaver. Med tanke på at HTC Leo skal ha et Qualcomm Snapdragon-brikkesett med klokkehastighet på 1 GHz, har det vært forventet at den skal være rask. 

Ligger langt foran dagens mobiler

Benchmarkresultatene ligger et imponerende godt hakk foran dagens telefoner, og er sammenlignet med HTC Touch HD. Touch HD har Qualcomm MSM7201A-brikkesettet med 528 MHz klokkehastighet. 

Resultatene fra SPB Benchmarks viser store forbedringer i prosessorhastigheten, men filsystemet har også blitt raskere enn i tidligere telefoner. Blant annet skriver Leo til minnet 63 prosent raskere enn Touch HD, leser 400 prosent raskere og kopierer 42 prosent raskere. 

annonse

På større filstørrelser er forbedringene 128 prosent på skriving, 121 prosent på lesing og 94 prosent på kopiering.

Telefonen leser også sine egne databasert 361 prosent raskere enn forgjengeren, og resultatene viser også betydelige forbedringer i grafikken. 

SPB Benchmark viser forøvrig at telefonen har fått kodenavnet HTC HD T8585.

Bedre grafikkmotor

For å måle grafikkmotoren på en bedre måte har det blitt brukt Matrix Trailers med Core Player. Touch HD klarte å vise 1,32 Mbps viste Leo hele 3,77 Mbps. Forbedringen i 3D er på over 300 prosent i alle tilfeller. Leo har også fått flere Open GL-utvidelsespakker. 

annonse

Du kan se alle resultatene på wmpoweruser.com.

(Kilde: wmpoweruser.com)

Les også
Hemmelig futt i HD2
Les også
Gigantlekkasje fra HTC
Les også
Er dette HTC Dragon?
Les også
Nå er den offisielt lansert
Les også
Her er spesifikasjonslisten
Les også
HTC Leo får kapasitiv flertrykkskjerm
Les også
HTC Leo er avbildet
annonse

Les også