Tek.no

Nyhet

Aldri mer riper

Marius Valle
14 Des 2005 13:46

Hvis du eier en Motorola Razr og er redd for å skrape den opp, bør du ta en titt på dette nye beskyttelsessystemet for telefonen. Det amerikanske firmaet Protective Solutions har utviklet en beskyttelse de kaller InvisibleShield, som skal være helt gjennomsiktig og beskytte telefonen din mot alle riper og skraper.

I stedet for å ha telefonen i en klumpete veske, klistrer du en tynn, gjennomsiktig film på telefonen.Hemmeligheten er et materiale som opprinnelig ble utviklet for å beskytte rotorbladene på helikoptre mot skader, og derfor skal tåle mye juling. Produsenten har såpass tro på produktet at de lover å erstatte beskyttelsesfilmen hvis den skulle bli ripete.

Protective Solutions selger beskyttelse til andre telefoner enn Razr, men da får du kun beskyttelse for skjermen. Du kan også få beskyttelse for en drøss med andre produkter. Bærbare PC-er, digitalkameraer, GPS, PDA-er og iPod er noen av produktene du kan kjøpe skjermbeskyttelse eller full beskyttesle til.

Selv sier selskapet at de ikke klarer å levere nok beskyttelsesfilm til iPod Nano, som har blitt berømt for at den lett lar seg ripe opp. InvisibleShield koster uten porto fra rundt 65 kroner ($9,95) og oppover for skjermbeskyttelse til mobiltelefoner, mens full beskyttelse til Razr eller iPod koster omtrent 170 kroner ($24,95).

(Kilder: Mobilemag.com, Theinvisibleshield.com)

Les også
Razr går for gull
Les også
Musikk i lommeboka
Les også
Snacks for iPod
annonse

Les også