Nyhet

Adidas-mobilen har landet

Micoach er resultatet av samarbeid mellom Samsung og Adidas.

Nå er resultatet av Samsungs og Adidas' samarbeid å finne i butikkhyllene. Samsung F110 Micoach er i skrivende stund å finne i sju av butikkene i prisguiden.

Finn beste pris:
Med abonnement »
Uten abonnement »

Personlig trener

Det som er spesielt med Micoach er at den er en personlig trener pakket inn i en mobiltelefon. I motsetning til sportstelefonene vi har sett hittil gir denne deg tips og råd underveis i treningen. Sammen med ekstrautstyr som overvåker puls og steg kan telefonen nemlig fortelle deg om du er "i sonen", og be deg om å ta det mer med ro, eller øke intensiteten for å få mest mulig ut av treningsøkten.

Les mer om hvordan treningsfunksjonene fungerer »

Stort minnepotensiale

Micoach har også innebygget musikkspiller, slik at du kan få musikk til treningen. Telefonen har 1 GB minne innebygget, noe som gir deg plass til omtrent 250 sanger. Om du syns dette er snaut kan telefonen også bygges ut med Micro-SD-minnekort på inntil 4 GB.

På baksiden av telefonen sitter et 2 megapikslers kamera. Dette har imidlertid ikke autofokus, så noen utpreget kameratelefon er Micoach ikke. Utover treningsfunksjonene er telefonen i grunn ikke utpreget noenting. Den har verken 3G, Wi-fi, GPS eller andre avanserte funksjoner.

Les også sniktitt på Micoach »

Dette er altså en telefon for deg som er opptatt av trening, og ikke noe soleklart valg for deg som trenger en profftelefon.

Fra 3500 kroner

Micoach koster i skrivende stund fra 3500 kroner uten abonnement i nettbutikkene. Dersom du oppsøker din lokale mobilforhandler bør du forvente å betale litt mer.

Venter du på andre telefoner? I lanseringsguiden finner du oversikten over hvilke telefoner som er på vei til butikkene.

Les også: Slik bruker du mobilen din som treningsmotivator »

Les også
Norges billigste kameramobil
Les også
Sony Ericssons radiosjefmobil er klar
Les også
Bli kvitt ledningskaoset!
Les også
Ny super-Samsung på vei?
Les også
Se Samsungs nye flaggskip
Les også
Problemer med Samsungs nye smarting
Les også
Når sko og mobil møtes...
Les også
Samsung F110 "Micoach"
Les også
Her er Adidas-mobilen
annonse