Til hovedinnhold

Viser frem høstens nyheter

Tommy Holm, Product Manager SDA HW i Microsoft, viser frem varene

Microsofts maskinvareavdeling er nå klare med en rekke nye produkter. Vi tok turen til Lysaker for å titte på varene sammen med Tommy Holm i Microsoft.

Wireless Comfort Desktop 5000

Mus og tastaturer

Først ut er to tastatursett, nemlig Wireless Comfort Desktop 5000 og Bluetooth Mobile Keyboard 6000.

Wireless Comfort Desktop 5000 har en seks grades knekk midt på tastaturet, noe som skal være mest mulig ergonomisk korrekt.

Bluetooth Mobile Keyboard 6000 kan blant annet skilte med løst numerisk tastatur. Selve tastaturet er av den tynne og nette typen. Særlig det numeriske tastaturet virker praktisk å ha med seg på reisen, men dessverre er det ikke mulig å lade det via USB. Det skal være mulig å bare kjøpe det numeriske tastaturet løst.

Bluetooth Mobile Keyboard 6000

Når det gjelder rene mus presenterte Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 og Wireless Mobile Mouse 6000.

Wireless Mobile Mouse 4000 kommer i en rekke farger som skal gjenspeile de fargene som er moderne for tiden, heldigvis inkluderer det rosa. Overflaten er matt og grepet er godt, prisen er heller ikke gal.

Wireless Mobile Mouse 4000

Mobile Mouse 6000 fremstår som noe mer eksklusiv. Utførelsen er holdt i sort, pianolakk på toppen og gummi på sidene. I tillegg er det enkelte forkrommede detaljer. Begge to benytter Bluetrack.

Lifecam Cinema

Webkamera

Øverst troner Lifecam Cinema, som byr på 720p-oppløsning. Rent optikkmessig skal det også være brukt mer glass enn tidligere i optikken, for bedre bilder.

To rimeligere kameraer har det også blitt plass til. Lifecam VX-800 og VX-1000 er for dem som ønsker funksjonaliteten men som ikke har interesse for å betale i dyre dommer for den.

Bærbarkjøler

Microsoft gjør også et stort nummer av nedkjøling av bærbare. Notebook Cooling Base skal være produktet man ikke var klar over at man trengte. Konseptet finnes allerede fra en rekke leverandører, så det er intet nytt her. Poenget er i alle fall at man setter sin bærbare på en plate som gjør at det blir mer luft rett under maskinen, i tillegg er det montert inn en vifte i platen for ytterligere nedkjøling.

Mer om
annonse