Nyhet

Dette fjerner støyen for deg

MBS-400 består av to høyttalere. Settet støtter trådløs mottak av musikk over Bluetooth.

Sony Ericsson lanserte i går de nye telefonene W902i, W595i og W302i. Samtidig ble det presentert nytt tilbehøret bestående av nye stereohodesett og høyttalere.

Tre nye høyttalere

Selskapet har lansert tre nye høyttalere du kan koble til mobilen. To av disse settene, MBS-200 og MBS-400 er trådløse, og lyden overføres via Bluetooth. Dermed kan de brukes med alle telefoner som støtter A2DP.

Disse høyttalersettene er laget i plastikk, har innebygde oppladbare batterier og kan spille musikk i inntil 5 timer mellom hver lading. De to settene har også 3,5 mm minijack-inngang og -utgang, slik at du kan koble til en MP3-spiller eller spille musikken på et stereoanlegg.

Forskjellen på de to høyttalersettene er at MBS-200 består av én høyttaler, mens MBS-400 leveres med en to høyttalere. Sony Ericsson hevder at du får mer trøkk i musikken din ved å gå for MBS-400.

Oppfølger til minihøyttalere

Disse minihøyttalerne, MPS-100, skal ifølge Sony Ericsson gi kraftig lyd.

MPS-100 er for øvrig en oppfølger til MPS-60, som vi testet våren 2006. Da mente vi at lyden var imponerende til tross for at høyttalerne var knøttsmå. Vi er derfor spent på å høre de nye høyttalerne.

MPS-100 fungerer for øvrig kun med telefoner fra Sony Ericsson da de er utstyrt med selskapets egne tilkoblingsplugg.

Hodesettriplett

HBH-IS800 kan brukes til musikk og som håndfri. Det bruker Bluetooth.
HPM-66 er laget for aktive.

De nye hodesettene består av ett trådløst Bluetooth A2DP-sett, og to med ledning. HBH-IS800 er trådløst, og har en kontroll- og mottakerenhet med to øreplugger festet til via ledninger. Dermed slipper du et stort og klumpete hodesett.

Spilletiden er oppgitt til 4 timer, noe som ikke er allverden, så her gjelder det å huske å lade hver kveld. Settet kan brukes med alle telefoner som har Bluetooth og A2DP-profil.

HPM-66 er et kablet hodesett med bøyler som festes bak ørene. Dette gjør at pluggene ikke faller ut mens du løper eller blir svett i ørene. Det bør dermed egne seg bedre for aktiv mennesker.

Fjerner støy

HPM-88 har innebygget støyfjerning.

Det mest interessante av hodesettene er imidlertid HPM-88, som har innebygget støyfjerning. Måten dette gjøres på er at en mikrofon fanger opp støyen i omgivelsene og sender den samme lyden invertert til ørepluggene. Dette gjør at støyen fra omgivelsene "nulles ut".

Sony Ericsson hevder selv at settet skal fjerne 70 prosent av bakgrunnstøyen. Det finnes mange slike hodesett på markedet. Ulempen med slike hodesett er at de trenger strøm for å fungere. Her har Sony Ericsson tenkt smart, og gjort at hodesettet trekker strøm fra telefonen. Dermed slipper du ekstra batterier og klumpete design.

Alt tilbehøret skal slippes i løpet av fjerde kvartal, altså i tidsrommet mellom oktober og desember. Prisene er ikke offentliggjort.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Tilbehørsdryss fra Sony Ericsson
Les også
Sony Ericsson med sommerslipp
Les også
Nokia BH-604
Les også
Sony Ericsson HGE-100
Les også
Nytt tilbehør fra Sony Ericsson
annonse