Tek.no

Nyhet

– Nokia "Tube" lanseres neste uke

Ukjent
24 Sept 2008 07:20

Nokias første trykkskjermstelefon lar vente på seg. Over ett år etter at Apple og HTC satte i gang dagens bølge av telefoner med trykkskjerm, har selskapet enda ikke lansert sin første trykkskjermstelefon.

– Lanseres 2. oktober

Nå hevder imidlertid nettstedet Pocket-lint at Nokia vil lansere den beryktede 5800 "Tube" på en pressekonferanse i London 2. oktober. Pressekonferansen er bekreftet, og Nokia har gitt signaler om at det vil bli lansert telefoner i forbindelse med lanseringen. Men foreløpig har produsenten kun bekreftet at selskapets Comes With Music-tjeneste skal lanseres.

Men ryktene er ikke usannsynlige. Nokia begynner å få dårlig tid dersom selskapet skal overholde løftet om å lansere minst én telefon med trykkskjerm før nyttår, slik selskapet har lovet. I juli gikk selskapet også ut og sa at deres første trykkskjermstelefon ville være tilpasset mid-end-markedet, og med det ha spesifikasjoner og pris deretter.

"Tube" bekreftet av Nokia

Mange har lenge antatt at dette vil være nettopp 5800 "Tube", som det har lekket bilder av i snart et halvår og Nokia har bekreftet er under utvikling. Denne telefonen skal være en tro Iphone-kopi i det at telefonen ikke har ordinært tastatur, men istedet én stor skjerm og et menygrensesnitt tilpasset styring med fingrene rett på skjermen.

Les også: Nokia utfordrer Iphone til duell >>

Amobil kommer til å være tilstede på pressekonferansen i London 2. oktober. Om Nokia 5800 "Tube" blir lansert på denne pressekonferansen, vil du altså kunne lese om det her.

(Kilder: Pocket-lint)

Les også
Her er Nokia "Tube"
Les også
"Tube" klar for juletreet
Les også
Nye Nokia-telefoner lekket
Les også
Nokias Iphone-utfordrer ute av skapet
annonse