Nyhet

Blackberry Storm innfrir ikke

Nå har Blackberry Storm blitt testet av en rekke kjente utenlandske nettsteder. Både Gizmodo, Engadget og PC World er enige - telefonen innfrir ikke forventningene. Det som var forventet, var at Blackberry Storm kunne stille som en sterk konkurrent til Iphone, som er svært populær i USA. 

– Du blir skuffet

– De som håpet på et kredibelt Iphone-alternativ med Blackberrys styrke som et mobilt verktøy for forretningsfolk, vil nok bli skuffet, skriver PC World. De begrunner dette med at brukergrensesnittet ikke kan måle seg med Iphones. 

Engadget på skriver at de ofte ble frustrert av å bruke telefonen. 

– Den er ikke like enkel og deilig å bruke som Iphone, og er ikke like gjennomført. På det punktet der alle trodde Blackberry hadde et ess i ermet, den klikkbare skjermen, er ikke så fantastisk likevel. For vanlige brukere er det for vanskelig å lære seg telefonen, og for proffbrukerne mangler gode skrivemuligheter og telefonen har for treg programvare, skriver Engadget.

– Kræsjer for ofte

Også Gizmodo skriver at skjermen ikke er det store steget fram som man forventet, og telefonen trenger først å fremst å slutte å kræsje for å være et bra produkt. 

– Blackberry Storm virker for uferdig, mener Gizmodo. 

Her i Norge har telefonen ennå ikke havnet på testbenken, men inntil det skjer kan du lese de engelske testene: 

Les også
Obama må forkaste Blackberry-en sin
Les også
Blackberry Storm er lansert
Les også
RIM Blackberry 9000 Bold
Les også
Nokia kutter ut Blackberry
annonse