Nyhet

Surf for 10 kroner dagen hos Telenor

Informasjonssjef i Telenor, Anders Krokan.

Telenor kutter maksprisen på datatrafikk per døgn. Mens den før var hele 75 kroner dagen, er den nå 10 kroner. Dermed kan du surfe langt billigere hos Telenor. Og ikke bare er prisen lav; Den er halvparten av hva erkefienden Netcom tilbyr.

Makspris vil si at uansett hvor mye du surfer på mobilen, vil prisen du betaler aldri bli høyere enn 10 kroner innenfor samme døgn. Dermed spiller det ingen rolle om du laster ned 5 eller 50 MB.

Skrur ned farta

Telenor har imidlertid lagt på en begrensning som gjør at du ikke kan surfe uhemmet. Ifølge informasjonssjef Anders Krokan i Telenor er den en øvre begrensning på 200 MB per måned. Overstiger du denne vil surfehastigheten reduseres til 100 kbps. Det er en betydelig reduksjon sammenlignet med hastigheten på 7200 kbps som er mulig å oppnå i 3G-nettet.

Til sammenligning kan du med Netcoms pristak på 20 kroner per døgn laste ned så mye du vil i løpet av en måned, uten at det legges noen hastighetsbegrensning.

Krokan sier at det nye tilbudet først og fremst er myntet på dem som surfer med mobilen, og ikke med PC-en.

Ikke for tunge brukere

– Hvis man er en veldig tung bruker så bør man heller velge et Telenor Mobilt Bredbånd-abonnement. Det vi håper er at brukerne skal slippe å tenke på hvor mange MB en side er på, eller om det er web eller wap. Dette gir større forutsigbarhet, mener Krokan.

En wapside er typisk noen få kB, mens en webside fort kan være et par MB per stykk. Å laste ned forsiden på for eksempel VG.no vil fort bety at du har lastet ned et par MB, noe som i den gamle prisplanen til Telenor hadde kostet deg 25 kroner.

Prisen per MB er fortsatt 12,5 kroner.

De nye prisene gjelder fra 1. februar, og gjelder kun privatkunder.

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Nytt billigabonnement fra Djuice
Les også
Telenor forbedrer Tvilling-SIM
Les også
One Call lanserer fastpris på data
Les også
Telenor kutter dataprisen i Skandinavia
Les også
Telenor skrur surfeprisen til himmels
Les også
Telenor lanserer innholdssperre
annonse