Til hovedinnhold

– Dette er Nokia 5530

Tidligere denne måneden dukket det opp bilder av det som angivelig var Nokia 5900 Xpressmusic, oppfølgeren til 5800 Xpressmusic. Nå har det dukket opp opplysninger som antyder at det er en ekte Nokia-telefon, men at det faktisk er en enklere og billigere versjon av 5800.

Ifølge Cellpassion som formidler informasjonen er det snakk om en telefon som går under kodenavnet "Kenzo", og som skal få modellnavnet 5530 Xpressmusic.

– Mangler 3G

Denne modellen skal ikke engang være utstyrt med 3G eller Wi-fi, kun Edge og GSM-støtte. Videre skal skjermen ha lavere oppløsning enn 5800 byr på, og skjermen er også mindre. Den interne minnekapasiteten i telefonen skal være på 150 MB, men den støtter Micro-SD-minnekort på inntil 16 GB.

Nettstedet, som hevder å sitte på Nokias lanseringsplaner, skriver at Nokia har planer om å presentere 5530 i juni. Siden spesifikasjonene er som de angivelig er blir dette en billig trykkskjermtelefon. Cellpassion nevner at den skal koste under 200 dollar, eller under 1300 kroner med dagens kurs.

(Kilde: cellpassion.com)

annonse