Til hovedinnhold

LG G5 får berøringssensitivt etui som lar deg bruke mobilen uten å pakke den ut

Den kommende toppmodellen har allerede fått et spennende stykke tilbehør.

Som med de fleste nye mobil-toppmodeller har det også blitt porsjonert ut opplysninger om LGs kommende flaggskip G5 i ganske lang tid. Nå har LG selv dratt sløret av et stykke tilbehør til mobilen - allerede før den er offisielt kunngjort.

Tilbehøret det dreier seg om er et nytt såkalt «Quick Cover»-etui til LG G5 som byr på en litt spesiell vri.

Berøringssensitivt

Etuiet har i likhet med andre modeller fra selskapet et vindu øverst hvor man kan se deler av skjermen, men i tillegg har etuiet berøringsfunksjonalitet.

Det betyr at du kan ta imot samtaler og foreta alarminnstillinger uten at du trenger å åpne etuiet for å få tilgang til selve telefonen. Selve etuiet har ellers en tynn og blank metall-finish som LG sier står i stil med G5, som altså ennå ikke er blitt formelt avduket.

Dermed kan det være etuiet gir et lite hint om hva slags design vi kan vente oss fra den nye telefonen, uten at LG selv har sagt noe mer om dette.

Lanseres på MWC-messen

Dette er for øvrig ikke det første berøringssensitive etuiet fra LG, da de også slapp et lignende produkt til den nylig lanserte modellen K10. G5-utgaven er imidlertid en smule mer sofistikert.

Det er uvisst hvor mye det nye produktet skal koste. Alle opplysningene om både dette og LG G5 vil bli avslørt på MWC-messen, som går av stabelen den 21. februar, altså om ganske få dager.

Her er en annen opplysning om G5 som LG nylig slapp: Skjermen til mobilen står alltid på »

annonse