Tek.no

Nyhet

Begynnermobil uten kamera

Janne Bjergli
30 Sept 2005 10:57

Sony Ericsson J210i er en svært enkel, men allikevel god mobiltelefon. I alle fall om det er mobiltelefon du er ute etter. Den har naturligvis svært begrensede funksjoner i forhold til en rekke andre mobiler på markedet, men både størrelsen og prisen veier godt opp for dette.

 

Fersk fra samlebåndet koster J210i nemlig under tusenlappen. Uansett hvordan man snur og vender på det, er det mye mobil for pengene.

J210i måler 10 cm i høyden og knappe 4,5 cm i bredden. Ettersom en del av de tunge plasskrevende funksjonene er utelatt veier den bare 74 gram og får plass i enhver lomme og liten veske.


For alle
Dårlig hørsel og dårlig syn er slett ingen hindring. Både brukervennlighet, god lyd og gode taster har vært viktig under utviklingen av denne nybegynnermobilen. Tastene står litt fra hverandre, og sjansen for å treffe 4 når du sikter på 5 er mindre enn på mange andre modeller.

- J210i er utviklet for brukere som verdsetter enkelhet og pålitelighet, sier Mats Nevelius i Sony Ericsson Norge i en pressemelding.

Og selv om batterilevetiden ikke er like lang som på toppmodellen W800i, kan 200 timers standbytid karakteriseres som bra nok i massevis til å være en såpass enkel mobiltelefon.

 

På mobilen ligger det en rekke bilder og ringetoner som gjør at du kan gjøre mobilen mer personlig, og selv om mobilen ikke har kamera kan du sende og motta både vanlige tekstmeldinger og bildemeldinger.

Sony Ericsson J210i kommer i sølv eller grønt, og er et sikkert valg for deg som er ute etter en enkel og billig mobiltelefon, som samtidig gir deg valuta for pengene.

Vi kommer tilbake med test av J210i.

annonse

Les også