Til hovedinnhold

En slik konsert har du aldri sett før

Det til nå ukjente New York-bandet Atomic Tom fikk sine instrumenter stjålet denne måneden. Det skulle normalt bety at de ikke ville kunne holde konserter på en stund, men allerede sist helg var de tilbake foran et publikum.

Konsertscenen var imidlertid byttet ut med Metroen i New York, mens bandet hadde erstattet mikrofon, gitar, synth og trommer med hver sin iPhone.

Ifølge Yahoo Music brukte Brooklyn-bandet instrument-apps til iPhone og en høyttaler som gikk på batteri for å fremføre sin egen låt kalt "Take Me Out" på t-banen. Sangen er etter forholdene utrolig godt fremført, og viser hvilke muligheter du har som musiker hvis du eier en iPhone.

En kompis av bandet filmet det konserten på sin iPhone 4, og nå går videoen verden rundt på You Tube:

Genistrek
Hvorvidt Atomic Tom virkelig fikk instrumentene stjålet eller om det bare var et PR-stunt vites foreløpig ikke. I alle tilfeller var iPhone-konserten en genistrek.

Den korte opptredenen på metroen i New York har gitt dem mer oppmerksomhet enn noen av deres tidligere studioinnspillinger. Atomic Tom er signert til Universal Republic, det samme plateselskapet som har blant andre Madcon, Amy Winehouse, Jack Johnson, Enrique Iglesias og The Who.

Hvorvidt Apple har hatt en finger med i spillet vites heller ikke, men dette er selvsagt god reklame for den amerikanske mobilprodusenten.

Kilde: Mobil.nu

Mer om musikk-apps: Her er iPhone-orkesteret

Mer om
annonse