Tek.no

Nyhet

Tidenes dyreste MMS

Marius Røstad
17 Sept 2007 09:08

Lisbeth Aa Magnussen fra Skien sendte en MMS hjem til familien under en ferie i Italia i april. Noen måneder senere viste det seg at meldingen hadde kostet hele 4 800 kroner, skriver Dagbladet.

Les også:
- Prisskrell på MMS
- Priskrig på MMS
- Enorme prisgap i utlandet

Hang seg opp
Magnussen fikk nemlig en tekstmelding fra mobiloperatøren sin etter utenlandsferien. Tele2 mente hun hadde overskredet kredittgrensen sin og at hun måtte kontakte kundeservice for å sette opp en betalingsordning.
Etter flere telefoner og lang tid viste det seg at det var én enkelt MMS som var roten til problemet. Mobilens dataforbindelse hadde hengt seg opp og sendte derfor ut store mengder data. Med roamingprisene til operatøren kom totalsummen på denne meldingen derfor opp på dette enorme nivået.

Tar regningen til slutt
Tele2 viste til abonnementsvilkårene sine og hevdet det ikke var deres feil. Fra kundeservice fikk Magnussen beskjed om at fikk være en dyr lærepenge. For å unngå stenging av abonnementet valgte hun å betale regningen. Saken er imidlertid klaget inn til Brukerklagenemda, hvor de nå venter på en avklaring.
Nå ønsker Magnussen å avslutte kundeforholdet til Tele2. Selskapet står på sin side fast på at det ikke er deres feil.
- Det er hverken vår eller kundens feil. Slike ting skjer svært sjeldent, jeg har faktisk aldri hørt om noe sånt før, sier administrerende direktør i Tele2, Haakon Dyrnes, til Dagbladet.
Han kan imidlertid avsløre at selskapet allikevel vil ettergi kravet siden det er en så spesiell sak.

annonse

Les også