Tek.no

Nyhet

Nokia med råfet lommesurfer!

17 Okt 2007 23:08

Det kan minne om en mobiltelefon uten mobiltelefon, men er en liten lommedatamaskin med skjermoppløsning på hele 800x480 punkter. 
Les også:
Med Windows Vista på innerlomma
PC-en som er en mobiltelefon
Palm med "laptop" til mobilen

Tastatur

Vi snakker med andre ord om et produkt i samme kategori som tidligere N770 og N800.

Men N810 er litt mindre enn sine forgjengere, og har i tillegg et tastatur som kan trekkes frem. Brukt sammen med en mobiltelefon over blåtann eller et WLAN blir dette en surfeplate som du kan bruke på Internett og ha en tilnærmet normal surfeopplevelse. 

Multimedie

Den lille enheten egner seg også godt for musikk, men det er først når du ser videoklipp eller bilder at den høye skjermoppløsningen virkelig kommer til sin rett.

N810 ble lansert i forbindelse med Web 2.0-konferansen i San Francisco i dag, og skal være på markedet allerede om en måneds tid. Prisen vil trolig bli rundt 3.000 kroner pluss avgifter. 

N810 har innbygget GPS. I likhet med N800 kan den brukes til videochat. N810 er også klar for å spille av videoklipp fra YouTube.

Hele enheten er litt mindre enn N800, og hensikten er at du skal kunne bære den i lomma. 

Opp til 10 GB minne

Vi har ikke fått så mye info, men videoklippene du ser her gir et visst inntrykk av hvordan det fungerer. Mens Nokia N800 støtter to minnekort på opp til 2 GB hver, kan N810 ta minnekort opp til 10 GB.

annonse