Tek.no

Nyhet

Lara vender tilbake til filmen

8 Mar 2011 12:30

Av: Kjersti Stuestøl, Gamer.no

Et nytt Tomb Raider-spill, med det enkle navnet Tomb Raider er på trappene. Denne gangen skal vi få stifte bekjentskap med en ung og uerfaren Lara, og antagelig får vi et nærmere innblikk i hvordan den tøffe dama endte opp som beinhard skattejeger.

Og det kan se ut som om spillet får følge av en film.

Graham King, produsenten bak blant annet Angelina Jolie-filmen The Tourist, har kjøpt rettighetene til spillet Tomb Raider, ifølge The Hollywood Reporter.

Kings produksjonsselskap, GK Films, har ennå ikke hyret inn manusforfatter til prosjektet, men har uttalt at målet er å «skape et utfordrende, nytt eventyr for den unge og dynamiske Lara Croft.»

Lara Croft har prydet kinolerretet to ganger tidligere, i Lara Croft: Tomb Raider fra 2001 og Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life i 2003. I begge filmene finner vi Angelina Jolie i tittelrollen.

Ingen skuespillere er bekreftet til filmen, som etter planen skal komme i løpet av 2013. Men med uttalelsen til GK Films i tankene er det tvilsomt at det blir den 35-årige Jolie som pryder filmplakaten denne gang.

Les også
Angry Birds blir kinofilm
Les også
Skal lage film av egne spill
Les også
Gemini Rue - Høykvalitet på lavbudsjett
Les også
Gammel Star Wars-film kommer i 3D
Les også
Erotikk i tre dimensjoner
Les også
Klar for litt rumpedasking?
Les også
Her er den beste spillmusikken
Les også
De 10 mest sexy spillfigurene
annonse

Les også