Til hovedinnhold

Dette vil piratene ha

Nettstedet Torrentfreak følger nøye med på piratverdenen og har god oversikt over piratenes favoritter. Her er filmene som toppen piratenes favorittlister gjennom forrige uke.

Max Payne slår til igjen

Overraskende nok er det ikke bare nye slagere på ukens liste, derimot er det en film som fikk masseslakt mens den rullet over kinoskjermene, animasjoner og selvfølgelig noe nytt. Filmen Rocnrolla har kjapt kommet opp på topp av listen. Overraskende nok ligger Max Payne på andreplass. At pirater liker filmer bygd på dataspill kommer ikke som noe sjokk. Denne filmen er derimot både gammel og fikk masseslakt mens den gikk på kino. På tredje plass ligger derimot The Curious Case of Benjamin Button, en nysluppet film som i tillegg har fått gode kritikker. Piratene ligger altså ikke helt bakpå.

Her er hele topp ti listen av piratenes favorittfilmer:

1. RocknRolla
2. Max Payne
3. The Curious Case of Benjamin Button
4. Igor
5. Saw V
6. City of Ember
7. Defiance
8. Bolt
9. Seven Pounds
10. The Wrestler

Piratenes favorittserier

Torrentfreak har også oversikten over piratenes favorittserier. Skal vi tro listen er det mange kvinner som laster ned serier for her er det mye snacks for den feminine halvdelen av verdens befolkning. Desperate Housewifes, Gossip Girls og Greys Anatomy er serier som alle ligger høyt på listen. Serier som Heroes, Dexter og Prison Break blir også lastet ned hyppig, men her er det hele sesonger og ikke enkeltepisoder som gjelder.
Hos Torrentfreak kan du se hele topplisten for nedlastning av serier.

Mer om
annonse