Tek.no

Nyhet

Skullcandy kombinerer aktiv støydemping og sporingsbrikketeknologi

Kaster seg inn i støydempingskrigen med Venue.

Skullcandy
23 Aug 2018 09:13

Skullcandy er ikke de første vi tenker på når vi snakker om hodetelefoner med aktiv støydemping, men nå kommer amerikanerne snart med et par slike hodetelefoner med navnet Venue.

En interessant detalj med selskapets nyvinning er at de også har bakt inn sporingsbrikketeknologi i hodetelefonene. Det vil kunne eliminere den ellers så obligatoriske og frenetiske leterunden som typisk nok finner sted når du skal av gårde og har dårlig tid.

For dette har Skullcandy samarbeidet med anerkjente Tile, så vi har stor tro på at dette skal fungere utmerket. Dersom også støydempingen fungerer og lyden – som kommer fra 40 millimeters elementer – er god, kan Venue bli et interessant produkt når det kommer i salg fra slutten av september måned.

Veiledende pris er for øvrig satt til 1799 norske kroner.

24 timer på batteriet

Hodetelefoner nå til dags er helst trådløse, og det er også tilfelle med Venue. Via Bluetooth kobles den til en egenet avspiller, og batteriet skal holde i «opptil» 24 timer. Om dette er med eller uten støydemping og avspilling samtidig er ikke spesifisert.

Venue kommer i hvit og sort utførelse.
Skullcandy

Men skulle du slippe opp for batteristrøm har hodetelefonene en hurtigladingsmodus som skal gi deg inntil fem timers batteritid på kun ti minutter.

Venue har også «lyttemodus» som lar deg høre omgivelsene uten å måtte ta dem av ørene, og skal la deg aktivere en eventuell taleassistent med et knappetrykk.

I tillegg til selve hodetelefonene følger det også med et reiseetui, en mikro USB-kabel for lading, og kabel med 3,5 millimeters minijack for deg som foretrekker eller behøver en kablet forbindelse.

Men trådløst er jo så praktisk:
Her har vi testet nesten 50 trådløse hodetelefoner >>>

(Kilde: Skullcandy)

Les også
Bose har sluppet øreplugger som ikke kan spille musikk
Les også
Hørselvern med DAB+ og Bluetooth: Det beste hørselvernet koster halvparten av «Proff»-modellen
Les også
TILE Sport Pro & Style Pro: Knuser alle konkurrentene
annonse

Les også