Til hovedinnhold

Acer lanserer en stilig spillmus som lar deg justere klikkmotstanden

Si hei til Predator Cestus 500.

Acer

Spillere står alltid i fokus på store teknologiarrangementer, så også med IFA-messen. Taiwanske Acer er en av de mange som har nye spillprodukter i ermet denne gangen, og blant dem befinner det seg en ganske stilig spillmus i selskapets Predator-serie.

Den nye musen heter Cestus 500 og skilter med en egenskap som fortsatt er veldig uvanlig i mus: Du kanjustere selve klikkmotstanden på knappene.

Acer Predator Cestus 500.
Acer

Tilpasset spillpreferanser

Denne funksjonen er ment å gi spillere mulighet til å bedre tilpasse musen til spillsjangeren. Mindre motstand, som altså legger til rette for lette trykk, skal for eksempel gi en fordel i førstepersons skytespill, mens finmanøvrering i sanntidsstrategispill vil være enklere med litt hardere motstand, mener Acer.

Justerbar klikkmotstand er riktignok ikke en helt ny oppfinnelse og finnes også på visse andre modeller, for eksempel Razers spillmus Mamba, men relativt sjelden er løsningen likevel.

Ellers har Acer Cestus 500 en del å tilby for de som måtte være glade i lys, med lys i 16,8 millioner farger og åtte ulike lysmønstre å skilte med. Musen kommer også med mulighet for fem ulike profiler og har åtte programmérbare knapper. Utover dette foreligger ennå ikke alle de tekniske spesifikasjonene.

Acer Cestus 500 skal bli tilgjengelig i Europa i november til en pris på 90 euro, cirka 835 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke kjent.

Har du sjekket ut HPs nye spillbærbare? De byr på masse krutt »

annonse