Vi har pusset opp bruktmarkedet

Raskere, mer brukervennlig og bedre mobiltilpasning er noen av nyhetene

Hardware.no har hatt bruktmarked siden oppstarten i 1998, og tjenesten er like aktuell nå snart 16 år senere. Faktisk er den så aktuell at vi nettopp har pusset den opp, og gjort en rekke forbedringer.

Det første du som bruker vil legge merke til er at designen er tilpasset dagens Hardware.no, at navigasjonen er forenklet og sidene raskere.

Vi har også gitt produktbildene større fokus, og dersom du legger inn flere bilder på én annonse vises disse i en bildekarusell. Dette mener vi gir produktene en langt bedre presentasjon, og det er mulig å få frem detaljer på en bedre måte enn tidligere. Bildene kan nå være inntil 6 MB.

Bedre hjelp- og informasjonssider

Du finner nå mer enn 330 annonser i bruktmarkedet. Vilkårene for å annonsere er de samme som før. Vi tillater kun annonser for brukte varer fra privatpersoner, og for å legge ut annonser må du første gang aktivere din brukerkonto via SMS (kr. 5,-). Etter at kontoen er aktivert kan du publisere så mange annonser du ønsker i et halvt år uten ekstra kostnad.

Det er også lagt til et nytt valg i menyen som heter "Hjelp og info". Denne siden forteller deg hvordan du lager en god annonse, opplysninger om retningslinjene som gjelder for bruktmarkedet, og om fordelene ved å benytte en kjøpekontrakt.

Ta forhåndsregler mot svindel

Fra tid til annen foregår det dessverre svindelforsøk på bruktmarkedet. Vi anbefaler derfor alle om å ta forhåndsregler før penger overføres til selger før varen er mottatt. Det tryggeste er selvsagt personlig oppmøte for å hente varen, men det er langt i fra det mest praktiske i alle tilfeller.

Om man velger å overføre penger til selgers konto bør man minimum ha en kjøpekontrakt. Gjennom denne avtaler man hvordan og når oppgjøret skal finne sted, og hvordan varen skal leveres. I tillegg sikrer den både kjøper og selger at viktige kontaktopplysninger er oppgitt.

Gå til bruktmarkedet - God handel!

Hva synes du? Kommentér under!

Mer om
annonse