Til hovedinnhold

LG G Flex får 4K-opptak med ny oppdatering

Android 4.4-oppdateringen gir nye funksjoner.

Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Ved siden av å være den første fleksible telefonen på markedet, er LGs G Flex en svært velutstyrt telefon. Med tanke på kreftene som bor under panseret på G Flex, kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at telefonen nå får utvidet funksjonaliteten litt.

Les også: Test av LG G Flex

Det dreier seg om videoopptak i såkalt 4K-oppløsning, eller 2160p. Oppløsningen gir videobilder med åtte millioner piksler, sammenliknet med de rundt to millionene som utgjør et full-HD-bilde.

Foreløpig er ikke endringen varslet av LG selv. I stedet har forvarselet om den dukket opp i en såkalt User Agent-fil. Slike filer bruker der programvare skal identifisere seg selv, og sin funksjonalitet overfor annen programvare, eller internettservere.

Ingen saktefilm?

Skjermdumpen fra filen viser altså alle de vanlige videostørrelsene, inkludert 720p, og 1080p, men med 2160p i tillegg.

LGs nylanserte G Pro 2 har støtte for 4K i programvaren som hører til telefonen. I tillegg har den støtte for HD-opptak i sakte film, med 120 bilder i sekundet. Det siste vil ikke bli en del av oppdateringen for G Flex, om vi skal tro på ryktene.

Foreløpig er det ukjent akkurat når LG planlegger å rulle ut oppdateringen til G Flex. Både HTC og Samsung driver i disse dager med utrulling av Android 4.4 til sine toppmodeller, og LG har begynt oppdateringen av G2 i enkelte markeder.

Les også: Sniktitt på LG G Pro 2

(Kilde: phonearena.com)

annonse