Tek.no

Nyhet

Sjekk ut Tek.nos nye design

Nå kan du prøve betaversjonen av våre nye nettsider.

24 Okt 2014 16:09
Foto: Tek.no

Vi i Tek.no holder i disse dager på med en større omlegging av nettsidene våre, slik at du skal få en enda bedre opplevelse. De nye nettsidene blir offisielt lansert om noen uker, men du har allerede nå mulighet til å teste dem ut og se hva du synes.

Her er noen av nyhetene:

Bedre mobilopplevelse: Vi har gjort et stort skippertak for å få ned lastetiden. Nye Tek.no er 80 % lettere! Det betyr at siden vil laste inn raskt selv om du sitter på en gammel mobiltelefon og dårlig nettlinje.

Mer behagelig å besøke ofte: Når vi har designet nye Tek.no har vi lagt stor vekt på at de nye nettsidene skal være oversiktlige, og at det skal være lett å finne frem overalt. Vi ville lage et nettsted som ikke skriker mot deg, men som er behagelig og dust for øynene. Vi har derfor valgt rene og lyse farger og tynne, moderne skrifttyper.

Samtidig har vi også forbedret testseksjonen, slik at det nå skal være enda enklere å finne frem til topplister med de beste produktene vi har testet i ulike kategorier.

Et nyhetssveip: I Tek.no-redaksjonen ønsker vi å fokusere på å lage det beste og grundigste teknologistoffet, samtidig som vi også vil gi deg alle de viktigste nyhetene fra hele verden. Hos oss skal du finne alt du trenger å vite på ett sted.

Slik ser nyhetssveipet ut på Tek.no. Du finner det litt ned på siden – alltid oppdatert.

De nye Tek.no-sidene har derfor fått et eget nyhetssveip litt ned på siden, hvor du alltid vil finne siste nytt fra verden. Skjer det noe viktig i teknologiens verden, kan du være trygg på at du finner dette først på Tek.no – uansett om vi har rukket å skrive en nyhetssak på det selv eller ikke.

Tydelig merking av saker fra søstersider: Våre søstersider Gamer.no og Teknofil.no har alltid levert mye bra stoff til Tek.no, og i den nye designen vil det være enda tydeligere om en artikkel er fra Tek.no eller om den kommer fra en av våre søstersider. Vi vil derfor merke tydelig når det lenkes ut til Gamer og Teknofil, eller til tjenestene våre.

Forumfeeden er tilbake: Mange har savnet en kjapp oversikt over hva som diskuteres i forumet. Nå får du de siste innleggene, rett på toppen av forsiden.

Tjenesteboks: Tek.no har et vell av tjenester – alt fra speedometer og priskalkulator til bildekritikk og bruktmarked. Vi ville gjøre det enklere å finne frem til dem, og har laget en egen boks for dette et stykke ned på forsiden.

Men vi vil høre hva du synes om designen, og setter pris på om du bruker «Gi tilbakemelding»-knappen flittig.

Gå til betaversjonen av nye Tek.no »

Vi gjør oppmerksom på at nettstedet ennå er under utvikling, og alt vil ikke fungere stabilt. Testforsiden er for eksempel ennå ikke klar.

annonse

Les også