Til hovedinnhold

Frister en mobil i gull og alligatorskinn?

TAG Heuer med tøff telefon til stiv pris.

Klokke-produsent TAG Heuer vet godt hvordan de skal sjarmere jålete mannfolk, nemlig ved å tilby eksklusive klokker i en så tøff innpakning at det ikke virker så jålete likevel. For mange har jo mobiltelefonen tilintetgjort behovet for å ha en klokke hengende på armen, og kanskje det er nettopp derfor at TAG Heuer nå utvider sin horisont.

Som den første av de sveitsiske klokkeprodusentene har de nå lansert sin egen smarttelefon med Android OS, som snart kommer i salg, ifølge Mobil.nu.

Er du på utkikk etter en eksklusiv, tøff smartmobil med et moderne OS bør du kanskje stifte nærmere bekjentskap med TAG Heuer Link. Mobilen er både vann og lufttett, støtsikker og med en skjerm laget av Gorilla Glass bør den tåle de fleste ytre påkjenninger en mobil normalt vil komme ut for. Valgets kval står vel egentlig i om du skal velge versjonen med 18 karats gull eller den i titan, og hvorvidt alligatorskinn, lær eller gummi skal pryde bakdekselet.

Av spesifikasjoner og finesser nevnes et 5-megapikselkamera, 3,5-tommers skjerm, Android OS versjon 2.2, taletid (3G) på opptil 6,5 timer og musikkavspilling inntil 11 timer. Målene er 118mm (H) x 67mm (W) x 16.6mm (D), og mobilen veier 200 gram. Mer om telefonen skal offentliggjøres nærmere salgsstart.

For å få kloa i en TAG Heuer Link må du registrere din interesse på produsentens nettsider. Den blir neppe å se i norske butikkhyller, om ikke urmakeren tar i mot bestillinger.

Pris? Den koster ikke stort mer enn en TAG Heuer-klokke, men det betyr altså at du må bla opp 4700 euro - 36 500 kroner - for den.

Synes du TAG Heuer Link skiller seg ut fra andre luksusmobiler? Kommenter i forumet.

(Kilder:Mobil.nu, TAG Heuer)

annonse