Til hovedinnhold

Nokia Lumia 800 først i februar

Nokia bekrefter i dag at deres Windows-mobiler får salgsstart i Norge 1. februar.

Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 er Nokias første smarttelefoner basert på Windows Phone, og de vil være å finne i norske butikkhyller fra 1. februar, skriver Nokia i en pressemelding.

Nokia Lumia 800 er selskapets toppmodell, mens Nokia Lumia 710 skal være rimeligere og by på alle de viktigste funksjonene en smarttelefon bør ha, heter det i pressemeldingen.

- Windows Phone er vår primære smarttelefonplattform fremover, og Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 representerer på den måten starten på en ny og spennende reise for oss. Vi har klokketro på at kombinasjonen mellom Microsoft og Nokia vil fortsette å gi smarttelefoner fremover som er meget konkurransedyktige og som vil sette sitt klare preg på markedet, sier Bjørn Egil Brekke, produktsjef i Nokia Norge.

Både Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 er basert på Windows Phone 7.5 Mango, en plattform som setter mennesket i sentrum gjennom blant annet sin tette integrasjon av sosiale medier.

Smarttelefonene er også lastet med nye Nokia-programmer som Nokia Kjør og Mix Radio. Med Nokia Kjør får du en fullverdig navigasjonsenhet, med gratis navigasjon sving for sving i et eget grensesnitt tilpasset bilnavigasjon.

Mix Radio er en gratis applikasjon for mobil musikkstreaming. Brukerne får også muligheten til å lage personlige kanaler ut fra en katalog bestående av millioner av spor fra hele verden.

Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 vil være tilgjengelig i de fleste kanaler, inkludert operatører som Telenor, Netcom og Tele2.

annonse