Til hovedinnhold
NyhetNå kommer billigbrettene

Billigbrett fra iBall

Slipper 7-tommer nettbrett med Gingerbread.

iBall er en produsent av tilbehør til datamaskiner. Nå har selskapet kastet seg på nettbrettbølgen med et Android-brett til 1650 kroner.

Brettet har en prosessor på 1 GHz og kjører Android 2.3, også kjent som Gingerbread. Brettet har Wi-Fi og Bluetooth, og ved å koble til en plugg kan du også bruke det med 3G, skriver Telecomtalk.

Brettet har kapasitiv skjerm, 2 megapiksler frontkamera, USB-vert og HDMI-utgang. Batteriet er på 14400 mAh, og skal gi strøm nok til 5 timer video eller opp til 6,5 timer musikk. Brettet har 8 GB minne, som kan utvides med 32 GB på minnekort.

Og enda billigere ...

Det finnes enda rimeligere nettbrett også, som Mercurys mTab, som koster 1125 kroner. Også dette er et brett med 7 tommer skjerm og 2 megapiksler frontkamera. Skjermoppløsningen er på 800 x 480 punkter. Ifølge IT PRO kjører dette brettet Android 2.3, og har en 1,2 GHz-prosessor med tre kjerner.

iBall blir neppe å finne i norske butikkhyller med det første, selv om selskapet har ansatt Hrithik Roshan fra Acer for å markedsføre brettet. Markedet i Skandinavia erantakelig for kresent for denne type produkt.

annonse