Nyhet

Kinesisk 3D-erotikk utkonkurrerer Hollywood

Erotikkbransjen har som alle andre kastet seg på 3D-bølgen, og som vi skrev for en stund siden har Penthouse-kanalen nå startet med 3D-sendinger i Europa.

Nå viser det seg at en kinesisk erotisk komedie spilt inn i 3D har slått alle tidligere billettinntekt-rekorder i Hong Kong. Filmen heter 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy og hadde premiere på 73 kinoer i Hong Kong torsdag forrige uke.

Etter seks dager hadde filmen spilt inn 17 millioner Hong Kong-dollar, eller rundt 11,8 millioner kroner. Dette er hele syv ganger mer enn Hollywood-grøsseren Skrik 4 som spilte inn cirka 1,7 millioner kroner.

Bare på åpningsdagen dro 3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy inn 1,9 millioner kroner og slo dermed James Camerons megasuksess Avatar med en knapp margin på rundt 100,000 kroner. Det er ikke verst for en film som kun kostet rundt 19 millioner kroner å lage.

Det er ennå usikkert om filmen skal eksporteres til resten av verden, men om dette markerer begynnelsen på en ny trend er det nok bare et spørsmål om tid før vi får 3D-erotiske filmer på kino også her.

(Kilde: AP, via VG)

Les også
Kinesisk bonde lagde vinddreven bil
Les også
Kinesiske fanger tvinges til å spille data
Les også
Liten 3D-smart-TV fra Samsung
Les også
– 3D-krigen vil avgjøres i år
Les også
– 3D-film vil ta helt over
Les også
Erotikk i tre dimensjoner
annonse