Til hovedinnhold

Apples nye batterideksel til iPhone 7 byr på mye mer strøm enn før

Det nye batteridekselet har betydelig mer saft enn iPhone 6-utgaven, viser det seg.

Batterideksler til iPhone-telefonene er noe som tidligere var overlatt til tredjeparter, men i fjor lanserte Apple selv et eget deksel til iPhone 6. Ikke overraskende har Apple også lansert et batterideksel til sitt nyeste flaggskip iPhone 7, og nå har vi fått rede på hva dette har å fare med.

Som blant andre MacRumors melder har Apples batterideksel til iPhone 7 en kapasitet på 2365 mAh. Dette er en økning på solide 26 prosent sammenlignet med iPhone 6-dekselet, som kun bød på 1877 mAh.

Meldt av kunder

Apple selv har ikke oppgitt kapasiteten til iPhone 7-batteridekslet sitt på hjemmesidene, men kunder har nå begynt å motta dekselet og kunne melde om økningen blant annet på Twitter.

Økningen ser også ut til å gi merkbart utslag i taletiden. På Apples egne sider opplyses det at batteridekselet til iPhone 7 gir 26 timer med taletid, mens iPhone 6-dekselet skal gi opptil 25 timer.

Batteristørrelsen også avslørt

Apple har for den saks skyld heller ikke oppgitt batteristørrelsen til iPhone 7, men som blant andre GSMArena meldte dukket det nylig opp opplysninger hos det kinesiske sertifiseringsbyrået TENAA som viser at telefonen har en batteristørrelse på 1960 mAh.

Om dette tallet stemmer betyr det altså at det nye batteridekselet til iPhone 7 kan fullade telefonen og fremdeles ha 17 prosent strøm igjen.

Vi er godt fornøyd med iPhone 7: Fjerning av hodetelefonutgangen er langt fra den eneste nyheten »

Les også
Dette dekselet gir iPhone 7 hodetelefonutgang
Les også
Apple iPhone 7: Endelig en iPhone som er vanntett
Les også
Her er Apples originale iPhone 6s-batterideksel
annonse