Tek.no

Nyhet

– Vi dropper nattesøvnen for å gi deg en bedre mobil

HTC bekrefter One M10-navnet på sin neste toppmodell i ny video.

HTC/Skjermdump fra YouTube/Tek.no, montasje
3 Mar 2016 10:22

For kun få dager siden kunne vi melde om de første smakebitene fra kameraet på HTCs kommende toppmodell, som «alle» forventer at vil bli hetende HTC One M10.

Her bekreftes det ganske tydelig at One M10 er HTCs neste toppmodell.
HTC/Skjermdump fra YouTube

Nå har HTC selv bekreftet at dette faktisk vil bli navnet på telefonen, gjennom en splitter ny reklamevideo på YouTube. Det melder Android Central. Til sist i videoen vises nemlig en hashtagg som ikke er til å misforstå: «#powerof10».

Videoen er knapt 28 sekunder lang, og viser kun et utsnitt av en nokså moderne skyskraper med kveldshimmel i bakgrunnen. Sakte, men sikkert siger kvelden på, men av alle rommene i bygget forblir ett med lysene påslått – rommet der de arbeider med å lage toppmodellen, kan stemmen i videoen fortelle oss.

– Dropper nattesøvnen for å gi deg en bedre mobil

One M9 var ingen suksess, men den trenden håper HTC å snu med årets modell.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Det er kanskje ikke helt åpenbart sånn uten videre, men budskapet i videoen er altså at HTC jobber trøstesløst og uavbrutt med å gjøre den neste One-telefonen så bra som overhodet mulig. Søvnløst også, ifølge stemmen i videoen:

– Vi er i laboratoriet vårt og jobber beinhardt, non-stop. Ikke fordi vi må, men fordi vi vil. Vi er fortsatt våkne når vi egentlig burde sove, for å finne måter å gjøre din telefon enda bedre. Så mye elsker vi dette.

Akkurat det med å «ikke måtte» er kanskje litt å ta i, med tanke på hvor dårlig de siste generasjonene One har solgt. Men uansett: videoen kan du se under, så er det bare å vente på lansering for mer informasjon:

Fikk du med deg denne?
Hils på HTC Desire 530, prikketelefonen »

(Kilde: Android Central)

Les også
Den første smakebiten fra HTC One M10s kamera har lekket
Les også
HTCs nye mobiler er full av flekker
Les også
HTC One M10 kan bli den første i One-serien med et virkelig bra kamera
Les også
LG V10: Glem at den har to skjermer, det er lyden du vil ha
annonse

Les også