Nyhet

Oktobertilbud på Gulltasten

Allerede er omtrent 250 av plassene på årets utgave av Gulltasten tatt. Det vil si at festsalen på Oslo Plaza den 19. november allerede er halvfull. Allikevel fortsetter vi våre gode månedstilbud på billettene. Denne måneden kan vi friste med over 25 prosent rabatt.
Det vil si at du nå kan få billetter til det som er årets mobilbegivenhet til kun 1 790 kroner eks. mva. Fullpris på billettene er 2 450 kroner eks. mva. Fristen for dette tilbudet er 1. november.
Viktig kåring
Gulltasten har i løpet av de tre årene arrangementet har gått av stabelen blitt en skikkelig happening i bransjen. Med kåringen av 15 priser, deriblant årets mobil, årets operatør og årets forhandler, er det blitt en viktig målestokk for produkter og tjenester i mobil-Norge.
Mediehuset Digital, som gir ut Mobilen.no, står som arrangør av dette showet, som er en kombinasjon av faglig program, show og prisutdeling. Det faglige programmet vil bestå av foredrag og paneldebatter med de viktigste personene i den norske mobilbransjen. Under er programmet:
17:00 – Dørene åpnes
17:15 – Aperitif serveres
18:00 – Seminarprogrammet startes
20:30 – Gulltasten 2009
21:30 – Middag (3-retter m/vin og kaffe avec)
22:30 – Pause
23:00 – Gulltasten 2009 fortsetter
I likhet med de andre årene er det selvsagt en rekke kjente artister som skal opptre. Årets show vil inneholde navn som Tone Damli Aaberge. Kate Ryan, CC Cowboys-vokalist Magnus Grønneberg og Tommy Steine.
Meld deg på via nettsidene til Gulltasten. Dersom du er ute etter flere billetter kan du også ta kontakt med Mediehuset Digital sin eventkoordinator Lizette Lindmark på lizette@mediehusetdigital.no eller +47 46 23 72 79.

Les også
Septembertilbud på Gulltasten
Les også
Gjør klar til årets mobilbegivenhet
annonse