Tek.no

Nyhet

Nå er VR-sex en realitet

Sexleketøyene som synkroniseres mot VR-film er i produksjon.

VirtualRealPorn
4 Juni 2015 14:53

Kunstig virkelighet, også kalt «VR», er på vei for fullt inn i forbrukermarkedet, og briller som Samsung Gear VR, Oculus Rift og Google Cardboard kan allerede sees rundt omkring i mange hjem. Dette åpner for helt nye muligheter på flere områder, og en av de mer ekstreme mulighetene er VR-sex.

Ifølge Mashable er verdens først VR-sexleketøy satt i produksjon. Disse skal gjennom synkronisering med et par VR-briller kunne gi en tilnærmet ekte opplevelse av å ha sex.

Sexleketøyene har blitt til i samarbeid mellom teledildo-selskapet Lovense og det nokså selvforklarende selskapet VirtualRealPorn. Det ene leketøyet ligner på en såkalt «fleshlight», men har pulserende vegger, mens det andre er en dildo som simulerer penetrasjon med roterende topp og vibrasjoner. Praktisk nok har de fått navnene «Max» og «Nora».

Nore til venstre, og Max til høyre. Foto: Lovense

Vil være ferdigutviklet om 5 - 10 år

Oculus Rift DK2 er en type VR-brille som skal kunne brukes sammen med Lovenses nye produkter. Foto: Varg Aamo, Tek.no

Dette er helt klart noe veldig annerledes enn de VR-prosjektene vi har sett hittil, men det kan kanskje også være med på å drive utviklingen. Lovense har også som mål at leketøyene «...skal kunne imitere bevegelsene på skjermen perfekt...», og mener selv at teknologien ikke vil være ferdigutviklet før om 5 - 10 år. Markedssjefen til Lovense mener allikevel at det burde la seg gjøre:

– Den grunnleggende idéen er å la hjernen bli lurt til å tru at opplevelsen er ekte. Når en skuespiller kommer nærmere deg eller når du ser ned på det som skjer, kan hjernen din lures. Målet vårt er å tilby et sexleketøy som kan imitere bevegelsene på skjermen perfekt.

Mye som må settes opp

Som et prøveprosjekt har VirtualRealPorn laget en rekke videoer som skal kunne brukes sammen med Nora og Max, men de påpeker selv at produktet krever litt innsats.

For å komme i gang må du nemlig først plassere sexleketøyet i dine mer intime områder, og slå på bluetooth-tilkoblingen. Deretter må du sette på deg VR-brillene, og slå på VirtualRealPlayer for å gjenkjenne Bluetooth-tilkoblingen. Velg VR-film, og deretter er du i gang. Men etter så mange steg kan det jo hende noe av lysten er borte.

Hva tenker du om den nye VR-utviklingen? Kommenter under!

VR trenger ikke være dyrt:
Slik får du dine egne VR-briller for 20 kroner »

(Kilde: Mashable, BGR)

annonse

Les også