Til hovedinnhold

Nå åpnes HBO Nordic for alle

Legger på masse ekstrafunksjonalitet i samme slengen.

HBO

HBO Nordic melder nå at de vil komme med støtte for Apples Airplay-teknologi i løpet av februar. I tillegg vil HD-materiale bli bredere tilgjengelig, og tjenesten åpner i februar for at alle kan registrere seg.

Støtte for Airplay har vært etterspurt i lang tid, og nå er altså tiden snart moden. Med Airplay kan du for eksempel sitte med en iPhone eller en iPad, finne innholdet du vil se, for så å sende det over til en Apple TV eller en Mac som er koblet til TV-en.

HD til folket

HBO har fått mye pepper for bildekvaliteten. I sniktitten vår av HBO Nordic kritiserte vi blant annet den dårlige bildekvaliteten, noe et hav med brukere også gjorde på HBOs Facebook-sider.

Den eneste veien til HD på HBO har vært gjennom appen i Samsung-TV-er. De som benytter seg av nettleser, nettbrett og andre plattformer skal nå endelig få tilgang til ordentlig HD-kvalitet

Prøv gratis

I slutten av desember forsøkte HBO å lokke til seg potensielle kunder, ved å tilby en gratis prøveperiode på en måned. Ville du ikke fortsette kundeforholdet etter 31. januar kunne du avslutte, helt uten forpliktelser.

Denne perioden utvides nå, til 28. februar. Det er de samme betingelsene som gjelder, om du ikke vil fortsette som kunde må du si fra innen 28. februar, så står du helt uten forpliktelser.

Åpner opp portene

Som om det ikke var nok vil HBO nå også åpnes for alle som ikke vil binde seg. Men, det koster. 129 kroner per måned må du ut med om du ikke ønsker bindingstid. Til tross for at det ikke er bindingstid er det likevel en oppsigelsestid på tre måneder. Om du går med på bindingstid i et år faller prisen, til 79 kroner per måned.

Hovedrivalen, Netflix, koster til sammenligning 79 kroner per måned, uten bindingstid. Det kan diskuteres om Netflix og HBO egentlig er konkurrenter, eller om de utfyller hverandre med sine ulike former for innhold. Det beste er selvfølgelig å ha begge to, men for mange vil det nok være et enten eller.

(Kilde: HBO Nordic)

annonse