Til hovedinnhold

GeForce GTX 780 får vannblokk

EVGA slipper vannkjølingsklar modell.

EVGA

I fjor slapp Nvidias partnerprodusent EVGA en vannkjølt utgave av skjermkortet GeForce GTX 680, og nå gjør de det samme med storebroren GeForce GTX 780.

EVGA har nemlig kunngjort at en Hydro Copper-utgave av GeForce GTX 780 er på vei, noe som altså innebærer at kortet får en ferdig installert vannblokk.

Fleksibelt og fabrikkoverklokket

Vannblokken er heldekkende og kommer ifølge produsenten med en nålematrise med dimensjoner på 0,25 mm x 0,35 mm, som skal hjelpe til med å lede varme fra grafikkprosessoren til kjølevæsken.

Ellers er basen laget i krombelagt kobber, og kortet har utbyttbare inn- og utløp som skal gi deg fleksibilitet i forhold til hvordan du legger slangene. Av estetiske attributter får kortet også lysende EVGA-logo som kan justeres med medfølgende programvare.

Med vannkjølingsløsninger følger gjerne også overklokking. GeForce GTX 780 Hydro Copper er fabrikkoverklokket til 980 MHz med en boost-frekvens på 1033 MHz. Det vanlige GTX 780-kortet har frekvenser på henholdsvis 863 MHz og 900 MHz.

Bildene indikerer at EVGA også har en Classified-utgave av kortet på gang, men produsenten har ennå ikke sluppet detaljer om denne modellen.

Norsk pris og tilgjengelighet for GeForce GTX 780 Hydro Copper er ikke kjent. Se flere bilder under, og gå til EVGA for mer informasjon.

Er du ute etter et bra vannkjølingssett? Cooler Masters nye alt-i-ett-løsning passer for alle »

(Kilder: Pressemelding)

Mer om
annonse