Til hovedinnhold

Skype med tiveis videosamtale

En ny betaversjon av programmet Skype er nå klar for nedlasting, og blant nyhetene er muligheten for videosamtale med opptil ti personer samtidig. Dette er en oppgradering fra forrige betaversjon som tillot samtale med fem personer samtidig.

Programmet har også fått en ny "Home"-funksjon som skal gi brukeren mer hjelp og informasjon om bruken av programmet, spesielt for nybegynnere. Det skal også være mulig å sende lynmeldinger til brukere som for øyeblikket ikke er logget på internett. Meldingen blir levert når disse blir pålogget på et senere tidspunkt.

Videre skal kvaliteten på Skype-samtalen være forbedret i den nye betaversjonen. Programmet har en innbyget funksjon som skal gi brukeren tips til tiltak som skal kunne forbedre samtalekvaliteten. Dersom nettforbindelsen avbrytes, vil Skype automatisk forsøke å koble tjenesten på igjen.

Last ned

Skype 5.0 beta kan lastes ned fra skype.com. Den støtter Windows XP, Vista og Windows 7. Mac-versjon vil ikke være tilgjengelig før mot slutten av året. Vær oppmerksom på at alle brukerne må ha den nyeste betaversjonen installert for at tiveis videosamtale skal kunne fungere.

(Kilder: Cnet, Skype)

annonse