Nå lanserer også Telia fri fart for alle kunder

Men tilbyr i motsetning til Telenor også fri fart for alle kunder i hele nettet sitt.

På Tek-konferansen nylig annonserte Telenor at de gjør fri fart-kampanjen de har hatt gående i høst til et permanent tilbud til kundene. Nå kommer også Telia etter.

For alle kundene

Markedssjef Svein Henning Kirkeng fra Telia presenterte det nye tilbudet på en pressekonferanse mandag morgen.

Men i motsetning til Telenor, som kun tilbyr fri fart til sine egne kunder, vil Telia også tilby full hastighet til kunder av selskapene som leier plass i Telias nett.

Det betyr blant annet Onecall, Ice, Mycall, Telio, Nextgentel, Chess og Get.

– Telia skal være en digital tilrettelegger i samfunnet, og vi tror ikke lenger det er riktig å differensiere på hastighet. Vi synes samtidig det er problematisk å fortelle at noen kunder kan få en bestemt hastighet mens andre får en annen, når det egentlig er en rekke ulike faktorer som avgjør hvilken hastighet kunden til enhver tid får, sier markedssjef Svein Henning Kirkeng i Telia Norge i en pressemelding.

100 Mbit

– Tilbakemeldingene fra våre kunder som har hatt fri fart en stund er positive. Vi ønsker å utnytte mobilteknologien i Telia-nettet maksimalt, og uten hastighetsbegrensninger vil alle få den raskeste hastigheten som er mulig å oppnå på det stedet man befinner seg. Det er vi sikre på vil gi enda bedre digitale kundeopplevelser i fremtiden, sier Kirkeng.

Fri fart i Telia-nettet betyr opptil 100 Mbit/sek.

Les også
– Du betaler grov overpris til Telenor og Telia
annonse