NetOnNet åpner fysiske butikker i Norge

Starter nå i Sandnes og åpner ytterligere «lagershoper» til neste år.

Den for mange velkjente nettbutikken NetOnNet, som vi i fjor kåret til Norges billigste nettbutikk, skal ikke lenger bare være nettbutikk.

Torsdag 10. november åpnes nemlig «NetOnNet Lagershop» i Sandnes, nærmere bestemt på kjøpesenteret Kvadrat.

Dette blir NetOnNets første, men ikke siste fysiske butikk i Norge. I løpet av våren 2017 skal etter planen Siba-butikkene på Liertoppen utenfor Drammen og Alnabru i Oslo også få NetOnNet-skilter.

– Vår sterke satsning i Norge og Norden har bare så vidt begynt. Akkurat nå ser vi etter flere egnede steder i Norge, samt i Sverige og Danmark, da vi vil etablere oss flere steder i løpet av kort tid, uttaler administrerende direktør i Netonnet Group, Susanne Ehnbåge.

Elektronikk som hyllevare

Lagershopen bygger på det velkjente prinsippet om en selvbetjeningsbutikk der folk selv tasser rundt og plukker de de vil ha fra «lagerhyllene». Prisen skal da ikke være høyere i butikken enn den er hvis du skulle bestilt det samme i nettbutikken.

Selskapet åpnet for øvrig sin første butikk i 2001 og har nå nitten fysiske utsalgssteder i Sverige, så de har god erfaring med denne typen drift.

– Med mange besøkende på netonnet.no hittil i 2016, finnes det allerede en stor kundemasse i Norge og det viser at nordmenn setter pris på NetOnNets konsepter. Gjennom kombinasjonen av ehandel - og de nye, fysiske Lagershopene - kommer vi enda nærmere kundene, som kan handle hjemmeelektronikk på en enda enklere måte, hevder Susanne Ehnbåge.

Komplett må se seg slått:
Ebay og Amazon topper listene over nettbutikker >>>

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Nå har Siba byttet navn på nett
Les også
Nå kan du gjøre et nettkupp - testvinnerne våre har stupt i pris den siste måneden
Les også
Komplett.no må se seg slått av utenlandske nettgiganter
Les også
Denne nettbutikk-kjeden er større enn eBay og Amazon tilsammen
annonse